ABLAKGYÓGYÁSZ

Ablakszigetelés és nyílászáró-felújítás, hogy ne dobja ki pénzét az ablakon!

Ablakszigeteléssel, ablakfelújítással és nyílászárók korszerűsítésével több mint 15 éve foglalkozik szentendrei vállalkozásunk, azaz: nyílászárók – kültéri és beltéri, régi vagy elöregedett fa- és műanyag ajtók, ablakok –  felújításával, javításával és korszerűsítésével, illetőleg azok hőszigetelésével és hangszigetelésével, speciális asztalos munkákkal; továbbá úgynevezett low-e bevonatú hőszigetelő (thermo) üvegek beépítésével; nyílászárók cseréjével.

Ablakgyógyászaink, tanult szakembereink gondosan összeválogatott csapatban dolgoznak, mindegyikük a legjobb specialista a maga területén. A minőségileg gondosan kiválasztott és alkalmazott anyagok, valamint a svéd technológiájú eljárások kipróbáltak, az évek során a legjobbnak bizonyultak, ezért gond nélkül vállalunk a munkáinkra 5 éves garanciát.

Több száz elégedett megrendelőnk véleménye szerint a nyílászárókra, ajtókra, ablakokra, hőszigetelő üvegek beépítésére, cseréjére és karbantartására költött pénz – a fűtésköltség csökkentésével, a fűtésszámlák redukálásával – rövid idő alatt megtérül, és jelentős megtakarítást eredményez.
Az utólagos ablakfelújítás, ablakjavítás, ablakszigetelés, hőszigetelés, thermo üveg beépítése, a nyílászáró javítása és felújítása után a fűtésszámla akár 30 százalékkal is csökkenhet, a lakásba kevesebb zaj és por jut be, amitől a lakás csendesebb, tisztább, egészségesebb, azaz élhetőbb lesz.
A huza
tról nem is beszélve…

Mi – az ablakgyógyászok – bátran állítjuk, hogy ablakszigetelésünkkel, ablakfelújításunkkal és nyílászáró-korszerűsítésünkkel a panel- és egyéb típusú lakások, családi házak régi ajtóinak, ablakainak 80 százaléka megmenthető lenne, azaz professzionális felújításunk után – miután száműztük a huzatot – még hosszú évekig ellátná a feladatát. A nagy költséggel új ablakokra, ajtókra cserélt régi nyílászárók közül 10-ből 8-at még meg tudtunk volna menteni!

Ne dobja ki pénzét az ablakon! Ne cserélje ki méregdrágán ablakait, ha még azok megmenthetőek lennének! Szigeteltesse és újíttassa fel az ablakgyógyászokkal meglévő nyílászáróit!

Amennyiben már mi sem tudjuk megmenteni nyílászáróit, akkor kérésére új ablakokat és ajtókat építünk be Önnek.

Válasszon bennünket és a kötelezettségmentes, rövid időn belül személyesen elvégzett felmérésünk során feltérképezzük kültéri és beltéri ajtóinak és ablakainak állapotát, a nyílászárók zárainak, kilincseinek működőképességét – és garantáltan a legprofibb, legmegfelelőbb megoldást ajánljuk Önnek!

Reméljük, hamarosan Ön is elégedett ügyfeleink közé fog tartozni!

Ablakszigetelés előtt ne felejtse akcióinkat is megnézni!

Amennyiben érdekli egy ennél sokkal személyesebb, közvetlenebb verzió is, olvassa el az Ablakgyógyász blogján lévő bejegyzéseinket.

Üdvözlettel:

Cseke Csaba,
az Ablakgyógyász
+36205796665
info@nincshuzat.hu

NINCSHUZAT Kft., Szentendre, Szentlászlói út 163.

SZOLGÁLTATÁSAINK

Néhány tevékenységi kör, amelyben tudunk Önnek segíteni:

 • Hőkamerás vizsgálat, hőtérkép készítése – Partnerünk: ATL EXPERT Kft.
 • Nyílászárók beállítása
 • Vasalatok ellenőrzése
 • Ablakok, ajtók asztalos-passzítása
 • Zárak, vasalatok, kilincsek cseréje
 • Ablakszigetelés 100 százalékban szilikon tömítő csíkkal
 • Nyílászárók régi üvegeinek cseréje low-e bevonatú hőszigetelő (thermo) üvegre
 • Új, fa nyílászáró beépítése – ablakcsere bontás nélkül
 • Korszerű árnyékolástechnikai rendszereket (redőny, reluxa, szúnyoghálók, stb.) szerelése – Partnerünk: Peringer Kft.

Egyéb szolgáltatásaink:

Nyílászáró-korszerűsítési tevékenységek, amelyekben jelenleg nem tudunk segíteni:

 • Festés-mázolás
 • Tetősík ablakok korszerűsítése, illetve üvegcseréje