VÉLEMÉNYEK A MUNKÁINKRÓL

Néhány munkánk és vélemény rólunk ablakfelújítással, ablakszigeteléssel és nyílászárók korszerűsítésével kapcsolatban.

Budapest XI. kerület, Antenna Hungária Zrt.
"A szolgáltatásukkal meg vagyunk elégedve. Munkájuk precíz, minőségi és megbízható."
Gyöngyi - AH.Zrt., Budapest

Budapest V. kerületi bérház egyik lakása
Munkálatok: 3 ablak és 1 ajtó szigetelése
Időtartama: 1/2 nap
"Ablakgyógyászok!
Köszönjük, hogy ilyen profin megcsinálták nálunk az ablakszigetelést, azóta nem kell szivacspárnát tartanunk az ablakban, hogy a huzatot kint tartsuk! ;-)"
Csenge, Budapest

Budapest III. kerületi családi ház
Munkálatok: 5 ablak és 1 ajtó szigetelése
Időtartama: 1,5 nap
"Csillaghegyen béreljük egy a 70-es években épült családi ház alsó szintjét. Nagy ablakok vannak a szobákon, ahol - ha egy kicsit is erősebb szél fújt – a huzat miatt mozogtak a papírlapok az asztalokon és télen ugyancsak fáztunk a számítógépek előtt. A tulajdonos sokallta a nyílászárók cseréjét. Ekkor találtuk meg a szentendrei NINCSHUZAT ablakszigetelő Kft-t, akiknek az e-mail címe és az 5 éves garancia tetszett meg. Az info@nincshuzat.hu – email címre küldtünk egy megkeresést és másnap már élhettünk az ingyenes felmérés lehetőségével. Elöregedett ablakaink szigetelését kedvező áron és profi módon végezték el, miközben beállították az ajtók-ablakok zsanérjait, zárait is. Azóta a szerkesztőségben télen meleg van – legalább 25 százalékkal kisebb a fűtésszámlánk – és nyáron hűvösebb van, ritkábban kell használnunk a légkondicionálást."
Vadászlap Kft.

Szentendrei családi ház
Munkálatok: 16 ablak 4 teraszajtó szigetelése és ezek hőszigetelő üveg cseréje, továbbá szúnyoghálók installálása
Időtartama: 4 nap
"Köszönjük ablakgyógyászok, amióta elkészült nyílászáróink szigetelése, azóta télen inkább lejjebb kell a termosztátot tekernünk, mint fel!"
Sándor, Szentendre
Pomázi családi ház
Munkálatok: 28 ablak szigetelése és 28 hőszigetelő üveg cseréje
Időtartama: 3 nap
"Faablakaink szépek, ragaszkodunk hozzájuk, de 30 évesek. Megértek a felújításra.
Csábító volt a modern, mindent tudó műanyag ablak, de tönkre tette volna a ház jellegét. A kívánt minőségű változat nagyon drága, az olcsóbbak csak rövid távra nyújtanak megoldást.
Megkerestük a NINCSHUZAT Kft-t. Ingyenes, szaktanácsadással egybekötött felmérés következett. Ezért külön köszönet! Ma, amikor mindenért fizetünk...
Mindent mérlegelve a felújítás mellett döntöttünk. Nagyon jól tettük! Csendben, gyorsan, precízen és tisztán dolgoztak. Az ablakaink a régi szépségükben sokkal többet tudnak. Megszűnt a párásodás. Nincs hidegérzet az ablakok közelében. Fizikailag is érezhető a hőmérséklet javulása. Alacsonyabbra vettük a fűtést. A hangszigetelő üvegnek köszönhetően a kinti zajok lecsendesedtek.
Bármilyen más megoldás sokkal többe került volna. Mi nagyon jól jártunk!
Ajánlom mindenkinek!"
Vali, Pomáz
Szigetcsépi családi ház
Munkálatok: 14 ablak szigetelése és ezek hőszigetelő üveg cseréje
Időtartama: 4 nap
"1980-ban az akkori legkorszerűbb technológiával készült, fóliázott üvegű faablakokat építettük be a családi házunkba.
Sajnos az idő „vasfoga” meglátszott a nyílászáróinkon, nem csak a festék pergett le a fa-részek nagy részéről, a pára is kikezdte az üvegtáblák fóliáját.
Mivel ragaszkodtunk a fából készült nyílászárókhoz, az üvegek cseréje és az ablakok profi szigetelése mellett döntöttünk.
Bár sokan foglalkoznak az ablakszigeteléssel, mégis nehéz megbízható (!) ablakfelújítással, ablakgyógyászattal, ablak szervizzel foglalkozó vállalkozást találni. A személyes szimpátia döntött, hogy az interneten a NINCSHUZAT Kft-t választottuk és nem csalódtunk. Gyorsan, tisztán és profi módon, ráadásul kedvező áron cserélhettük ki ablakaink duplán szigetelt üvegeit és nálunk tökéletesen bevált a svéd technológiával elvégzett ablakszigetelés is.
Annak külön örülünk, hogy egyszer sem kellett élnünk a cég által fölajánlott 5 éves garanciával, viszont eljött az ideje az ablakok külső újrafestésének."
Farkas család
Családi ház Tahiban
"Kedves Csaba!
Igaz még nincs tél, de nagyon jók az ablakok és az ajtók! Úgy zárnak, hogy folyton szellőztetünk.
Köszönjük!
Nagyon elégedettek vagyunk.
Üdvözlettel,
Zsolt"
Sződligeti családi ház
Munkálatok: 3 ablak szigetelése és ezek hőszigetelő üveg cseréje
Időtartama: 1 nap
"Köszönjük. Már meg is rendeltem a következő ütemet!
Ha minden mesterember ember így végezné munkáját, mindenki ide akarna költözni.
Külön köszönet kollégáinak!
Várjuk Önöket vissza!"
Attila
Sienai (Olaszország) társasházi lakás
Munkálatok: 7 ablak szigetelése
Időtartama: 1 nap
Megrendelőnk visszajelzése:
“Nagyon elégedettek vagyunk az ablakok szigetelésével, beállításával! Könnyen kezelhetőek, nem „húznak”, a függöny meg sem rezdül. 🙂
Köszönjük a munkájukat!”
Ágota és Giuseppe
Nagymarosi nyaraló
Munkálatok: 6 ablak, 1 erkélyajtó korszerűsítése: szigetelése, zárak cseréje, zsalugáterek javítása, ezek hőszigetelő üveg cseréje és rolós szúnyogháló installálása
Időtartama: 2 nap
"Megbízható, korrekt üzletemberként ismertem meg Önt, akit bátran ajánlhatok mindazoknak, akik a korrekt és pontos munkát értékén tudják kezelni és megfizetni. A munkatársai csak erősítik az előbbiekben megfogalmazottakat."
Péter, Nagymaros

Amennyiben Ön is az elégedett megrendelőink közé tartozik, kérjük értékeljen bennünket a címre kattintva vagy a közösségi média oldalainkon, hogy Ön által mások is megtaláljanak és kihasználhassák szolgáltatásainkat.

MIÉRT MINKET VÁLASSZON!?!

  • Szentendrei vállalkozásunk alapítója – Cseke Csaba – Magyarországon az elsők között volt, aki  a svéd technológiájú ablakszigeteléssel kezdett el foglalkozni, így több mint 15 éves tapasztalattal rendelkezik.
  • Mestereink, tanult szakembereink gondosan összeválogatott csapatban dolgoznak, mindegyikük a legjobb specialista a maga területén.
  • A minőségileg gondosan kiválasztott és alkalmazott tömítő anyagok, valamint a svéd szilikonos technológiájú eljárások kipróbáltak, az évek során a legjobbnak bizonyultak.
  • Mi gond nélkül vállalunk a munkáinkra 5 éves garanciát, míg a szigetelő anyagra 10 év garancia jár.
  • Ahogy egy ügyfelünk írta nekünk: ajánlólevelünk a korrekt, megbízható munka.
  • Több száz elégedett megrendelőnk van országszerte.
  • Különösen büszkék vagyunk arra, hogy munkáink jelentős részét korábbi elégedett megbízóink ajánlása alapján szerezzük.
  • Válasszon bennünket és rövid időn belül személyesen elvégzett felmérésünk során feltérképezzük kültéri és beltéri ajtóinak és ablakainak állapotát, a nyílászárók zárainak, kilincseinek működőképességét – és garantáltan Önnek a legprofibb, legmegfelelőbb megoldást ajánljuk!
Reméljük, hamarosan Ön is elégedett ügyfeleink közé fog tartozni!